Företaget

Om oss

Åmåls Industrilackering AB startades 2006 av Christer Taserud. Då fanns en tydlig efterfrågan på marknaden. Man saknade en lokal ytlackerare som kunde leverera snabbt och professionellt. Under våra snart 15 år har vi skaffat oss en väl etablerad position i norra Dalsland.

Flexibilitet och snabbhet har blivit vårt kännemärke. Idag är detta många gånger mer värt än pressade priser. Men framför allt har vi erfarna och yrkesskickliga medarbetare som ser till att vi levererar högsta kvalitet i minsta detalj. Med deras kunskap och engagemang bygger vi långsiktiga relationer. Nöjda kunder är vår bästa reklam.

Miljö

Vårt mål är en så giftfri miljö som möjligt. Vår bransch förknippas ofta med kemikalier och kemiska processer, som härstammar från en tid då modernt miljötänkande helt enkelt inte fanns. Pulverlackeringen är miljövänlig i sig och innehåller inte några lösningsmedel.

Kvalitet

Pulverlackering ger ett jämnt och säkert resultat med mycket hög kvalitet och är dessutom mycket slitstarkt.

Våra kunder

Våra kunder finns främst inom byggsektorn, fordonsindustrin, marinmiljö, elektronikindustrin, reklambranschen samt privatsektorn.